KIK – presentatie en sollicitatie

Ons doel is om te zorgen dat je bij een gesprek, presentatie of sollicitatie beter uit de verf komt en plezier hebt/krijgt in het spreken.

Wij bieden coaching en training, zowel individueel als voor groepen, een team, klas of school. De inhoud van de training bespreken we en stemmen we af op het niveau en de mogelijkheden van de deelnemer(s).

 

Bij de coaching en training leer je hoe je je kwaliteiten en capaciteiten kunt inzetten, met de juiste balans tussen alertheid en ontspanning. Middels eenvoudige, pragmatische tips, oefeningen en inzichten worden de vaardigheden uitgebreid. Zo ontwikkel je jezelf en groeit je zelfvertrouwen, zit je lekkerder in je vel en wordt presenteren steeds leuker.

We werken met hiervoor speciaal ontwikkelde oefeningen en we maken gebruik van video/film en camera, zodat direct praktische, opbouwende adviezen kunnen worden gegeven.

 

 

Presentatie-coaching en training

Al op school en bij je studie/opleiding wordt er steeds meer verwacht van je presentatiekwaliteiten, zowel in het Nederlands als in de andere moderne talen.

En iedereen kan zichzelf verbeteren op het gebied van communicatie en presentatie. Niet voor niets blijven ook grote sprekers dit trainen.

Presentatie-coaching/training kosten

Individuele presentatie-coaching/training: 65,- per keer (incl btw).

Het trainingsbedrag voor een groep wordt in overleg vastgesteld.

 

Sollicitatie-coaching en training

We trainen je bij de voorbereiding op een sollicitatie voor een baan, een stageplaats, een bijbaan of op een verwachte selectieronde.

Ben je bijvoorbeeld van plan om mee te gaan doen aan een decentrale selectie voor je studie of opleiding, dan kan het ook zijn dat je jezelf moet presenteren, tijdens een sollicitatie/motivatiegesprek en bij rollenspellen.

Sollicitatie-coaching/training kosten

Individuele sollicitatie-coaching/training: 100,- per keer (incl btw)

Het trainingsbedrag voor een groep wordt in overleg vastgesteld.

 

Trainingselementen

· Goede voorbereiding en kritisch bepalen van inhoud.

· Logopedische vaardigheden, zoals verstaanbaarheid, stem- en taalgebruik, houding en mimiek.

· Zelfkennis en zelfvertrouwen

· Luistervaardigheid

· Open staan voor vragen

· Inlevend vermogen

· Tolerantie, begrip en respect

· Delen van inzichten

· Je mening durven geven

· Uitstraling en durf

· Positieve en pro-actieve houding

· Creativiteit en inventiviteit

· Doelmatig en prettig voeren en afronden van een gesprek